Många väljer i dag privatleasing som finansiering när det är dags för en ny bil. Perfekt för dig som vill ha en fabriksny bil till ett pris som passar din ekonomi. Ovanligare är det att privatleasa en begagnad bil, men sedan några år tillbaka kan du privatleasa en begagnad Toyota hos oss på Lindströms Bil. I det här blogginlägget berättar vi om fördelarna med att privatleasa en begagnad bil. 

Privatleasa en begagnad bil – det här ingår 

I dagsläget är det långt ifrån alla som erbjuder privatleasing på begagnade bilar, och vad som ingår i en leasing kan variera.  

När du privatleasar en begagnad bil hos oss ingår alltid vinterdäck och service. Det betyder att två av bilens stora kostnader redan är inräknade i ditt leasingpris. 

En fråga som får många att tveka när det gäller privatleasing är antalet mil per år. Hos oss får du minst 1.500 mil per år, precis som på våra nya bilar. Det är betydligt längre än genomsnittet och ger dig en frihet i din körning. Naturligtvis kan du välja en längre körsträcka om du vill. Samma flexibilitet du känner igen från Easy Privatleasing gäller när du privatleasar en begagnad bil, och du kan välja till både fler mil och de tillbehör du vill ha.  

En sak du ska tänka på när du privatleasar en begagnad bil hos oss är att försäkring inte ingår. Du kan naturligtvis försäkra dig via oss 

Därför ska du privatleasa en begagnad bil 

För att lyfta fram fördelarna med att privatleasa en begagnad bil ska vi också titta närmare på privatleasing i stort. 

Varför ska du privaleasa en bil överhuvudtaget? 

En stor fördel med privatleasing, oavsett om det är en ny eller begagnad bil, är flexibiliteten. När du privatleasar en ny eller begagnad bil slipper du oroa dig för skenande kostnader. Även om du inte har en fast ränta när du privatleasar en begagnad bil kan du känna tryggheten med att service ingår.  

Att tänka på 

Till skillnad mot leasing av en ny bil har vi ingen fast ränta när du privatleasar en begagnad bil. Din månadskostnad kan bli högre om räntorna går upp, men det positiva är att din månadskostnad faktiskt kan bli lägre om räntorna går ner.  

Som alltid när du privatleasar en bil är det viktigt hur många mil du behöver köra per år. Vi utgår från 1.500 mil per år, skulle du behöva fler kan du köpa till fler mil till en något högre månadskostnad.  

3 fördelar med att privatleasa en begagnad bil 

Ingen väntetid.  

När du privatleasar en begagnad bil står bilen redo för dig att ta med hem. I tid av långa leveranstider kan det vara guld värt. 

Stort utbud 

Vi har de flesta av Toyotas modeller tillgängliga för privatleasing. Dessutom har vi alltid ett antal begagnade Lexus tillgängliga.  

Priset 

De begagnade bilar du kan privaleasa via oss är alla i bra skick och med få mil och år på nacken. Det är för du ska känna dig trygg med din bilaffär. Kolla dessutom på vad som ingår. Service? Vinterhjul? Jämför gärna med vad det kostar att privatleasa en fabriksny bil.