Toyota C-HR lanserades i Japan 2016. Det tog inte lång tid innan Toyotas populära crossover tog världen med storm. Äntligen är den tillbaka uppdaterad för framtiden. Följ med och ta en närmare titt på helt nya Toyota C-HR

Det här är Toyota C-HR 

Från dag ett har Toyota C-HR positionerat sig som en trendig och innovativ kompakt SUV. Nu tar den nya versionen konceptet till nya höjder, med spännande uppdateringar och förbättringar som kommer att locka såväl entusiaster som nyfikna bilägare. 

Historien bakom Toyota C-HR 

Innan vi dyker djupare in i de senaste funktionerna hos nya Toyota C-HR, låt oss ta en snabb titt på historien bakom denna ikoniska modell. C-HR, som står för ”Coupe High-Rider”, gjorde sitt första framträdande som konceptbil på Paris Motor Show 2014 och fångade genast publikens uppmärksamhet. Toyota satte bilen i produktion och lanserade den första generationen av C-HR 2016. 

Den ovanliga designen och kompakta storleken gjorde Toyota C-HR till en mycket populär SUV i det något mindre segmentet. 

Nya Toyota C-HR: Framtiden är här 

Helt nya Toyota C-HR bygger vidare på det framgångsrika arvet. Med sina uppdaterade funktioner och förbättringar gör den ett starkt intryck på både gamla och nya fans. Här är några höjdpunkter från den nya modellen:

Djärv design:

Nya Toyota C-HR fortsätter att bryta ny mark när det gäller design. Med eleganta linjer och tydliga detaljer sätter den en ny standard för hur en kompakt SUV kan se ut. Den sportiga profilen känns igen, men moderna inslag ger bilen ett något futuristiskt utseende. 

Titta på bildspelet nedan för att uppleva designen hos nya Toyota C-HR.

Uppdaterad teknologi:

Tekniken i nya Toyota C-HR är framtagen för en överlägsen körupplevelse. Upptäck mängder av funktioner och få en personligt utformad användarupplevelse. Njut av trådlös Android Auto och Apple CarPlay, responsiv stämningsbelysning och omslutande surroundljud. Dessutom finns en mängd funktioner framtagna för att din resa ska vara så trygg som möjligt. Toyota T-Mate kombinerar säkerhetsfunktioner med ett antal hjälpmedel som underlättar din körning och vardag.  

Några funktioner som är extra intressanta: 

  • Styr med MY-Toyota-appen: Håll kontakt med bilen, även när du har lämnat den. Med appen styr du bland annat klimatanläggningen, låser dörrarna och stänger fönstren från mobilen.  
  • Smarta lösningar gör det enkelt: Ladda mobilen trådlöst i kupén, slipp kablar och krångel. Och du kan stänga bagageutrymmet med en enkel knapptryckning. 
  • Anpassa efter din smak: Välj mellan tre olika förardisplayer och anpassa stämningsbelysningen i kupén efter din sinnesstämning.

Ny hybriddrivlina 

Toyota C-HR har alltid varit känd för sin effektiva prestanda och bränsleekonomi. Den senaste versionen är inget undantag. Med femte generationens elhybridteknik och en design där vikten och luftmotståndet minskats levererar Toyota C-HR en imponerande bränsleeffektivitet utan att kompromissa med kraft och prestanda.  

Som glädjande nyhet kan vi också berätta att nya Toyota C-HR under våren 2024 även lanseras som laddhybrid med en räckvidd på upp till 66 km på el (WLTP).

Ta en närmare titt på nya Toyota C-HR

Sammanfattning 

Med sin djärva design, uppdaterade teknologi och effektiva hybriddrivlina tar nya Toyota C-HR din körning till en ny nivå. Nu ännu snyggare, mer komfort, tryggare än någonsin och skapad för att skapa uppmärksamhet.  

Nyfiken på nya Toyota C-HR? Utforska den på någon av våra anläggningar.