Våren 2023 gick Lindströms Bil i Borås flyttlass från Brämhult till Viared. Samtidigt inreddes anläggningen efter Toyotas nya butikskoncept. Anläggningen i Borås var först ut i Sverige med det nya konceptet. Välkommen till Lindströms Bil i Borås, där inget lämnas åt slumpen. 

Vi tror starkt på det personliga mötet är viktigt och att ett bilköp är något stort där din trygghet är viktigt för du ska kunna ta bra beslut. Vårt nya butikskoncept är utformat för att komma närmare er gäster.  

Först ut i Sverige 

Vår anläggning i Borås är den första i Sverige där Toyota testar sitt nya butikskoncept. Förutom snygga detaljer i trä och mossa (!) finns det något som är det allra viktigaste: vi kommer närmare dig. 

Vi är först i Sverige med Toyotas nya inredningskoncept. Fräscht, modernt och i framkant. Det är en trevlig loungestämning där gästen hamnar mer i centrum. Det är fantastiskt kul att möta våra gäster i den här miljön, berättar platschef Mikael Nyman.

Det nya butikskonceptet är inte bara snyggt och hjälper oss att komma närmare. Det underlättar vårt arbete. 

Vi arbetar nära våra gäster och ser oss som en partner. Köper du en bil av oss så ska vi finnas vid din sida hela vägen. Det ska aldrig kännas krångligt att komma in till oss eller höra av sig. 

Lindströms Bil i Borås platschef, Mikael Nyman ler och tittar in i kameran.

Mikael Nyman, platschef på Lindströms Bil i Borås.

Välkommen till vår nya butik 

Blir du nyfiken? Då ska du inte tveka att göra ett besök. Även om inredningen är ny är kaffet som alltid varmt. Så servera dig själv en kopp och titta närmare på några av våra nya Toyota-bilar och vårt stora utbud av begagnade bilar från alla märken.  

Ta en titt på vår nya anläggning