I byggnaden bredvid vår ordinarie anläggning har vi valt att satsa helt och hållet på begagnade bilar. Säljare på vår nya anläggning är Jonathan Goodson. 

Jonathan började sin karriär som bilsäljare i Putney, London. När flyttlasset gick från England till Sverige i slutet av 1980-talet fortsatte han med att sälja bilar i Alingsås med omnejd. Du har säkert träffat honom om du köpt en bil i Alingsås.  

Ännu bättre kundupplevelse 

Jonathan, varför gör vi den här satsningen? 

– Vi har som målsättning att bli ett självklart val för alla som vill köpa, sälja eller byta in en begagnad bil i Alingsås. Därför har vi satsat på denna fantastiska lokal bredvid vår befintliga Toyota-anläggning. En fräsch, stor lokal med utvecklingspotential. 

För Jonathan är det viktigt att ett köp av en begagnad bil ska vara lika tryggt spännande som ett nybilsköp. 

– Den enda skillnaden är att med en ny bil kan du själv välja utrustning eller färg. En begagnad bil är unik. Men som gäst ska kundupplevelen vara densamma. Du är lika viktig som en nybilskund – det är just därför vi gör den här satsningen på begagnade bilar. 

Stort utbud från alla märken 

Lindströms Bil är det självklara valet för dig som vill köpa eller sälja din Toyota. Som Toyotaåterförsäljare kan vi din bil och ger dig alltid rätt pris. Det tjänar du på i längden. Men vi säljer och köper begagnade bilar från alla märken. Det är något Jonathan gärna lyfter fram. 

– Vi är alltid spekulant på din begagnade bil om du funderar på att sälja den. Oavsett märke, årsmodell eller miltal. Våra duktiga mekaniker testar alla bilar och så lägger vi ett bud därefter. Men letar du efter en Toyota är vi det självklara valet. Det är ett populärt märke, Toyota, Kvalitetsgaranti är i särklass den bästa begagnadgarantin på den svenska marknaden. Just nu verkar C-HR vara vår mest populära modell. 

Se fler populära begagnade bilar nedanför kartan.

Hitta till vår begagnatbutik

Karta till vår begagnatbutik i Alingsås.

Populära begagnade bilar 

 

Elhybrider 

Allt fler är ute efter en elektrifierad bil, men det är inte alla som är redo för 100% el. Därför är intresset för framförallt Toyotas elhybrider fortsatt stort. 

Äldre bilar 

Med inflationen och prishöjningar på nya och nästan nya bilar har intresset för fordon med några år på nacken fått ett uppsving. Har du en bil som gått långt och länge? Hör av dig till oss för en kostnadsfri värdering. 

Skåpbilar 

Företagarens bästa vän har också upptäckts av privatpersoner. En campingbil till semestern? Bygg om! Extra utrymme för tunga lass? En bra transportbil passar perfekt!